Hvem er Anne Frank, og hvorfor er hun så kendt?

Under Anden Verdenskrig blev Anne Frank nødt til at gå under jorden for ikke at blive fanget af nazisterne under jødeforfølgelsen. Men hun blev opdaget og omkom i koncentrationslejren Bergen-Belsen. Takket være udgivelsen af hendes dagbog er hendes fortælling blevet verdenskendt. Anne Franks dagbog er oversat til 70 sprog. Stedet, hvor Anne holdt sig skjult fra 1942 til 1944, er kendt som baghuset og er en del af vores museum. I museet kan du også kaste et blik på Anne Franks originale dagbog, som hun skrev, mens hun holdt sig skjult. Museet fortæller om de forhold, som de otte mennesker levede under, og hvem der hjalp dem. Informationen om museet og udstillingen er på hollandsk og engelsk. Kan man ikke besøge museet, er der et site: Baghuset Online (på engelsk).

Anne Frank Guide

Med Anne Frank Guiden kan skoleelever skrive en interessant fortælling om Anne Frank og den Anden Verdenskrig, eller forberede en præsentation.

Mere

Bestil dagbogen

Anne Frank førte dagbog fra 12. juni 1942 til 1. august 1944. Bestil Anne Franks dagbog i vores online butik.

Mere

Tip!

Anne Frank Stichting’s hjemmeside er på hollandsk, engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk. Brug sprogmenuen og søgefeltet foroven til højre for at finde information.

Leerlingen volgen een educatief programma in het Anne Frank Huis. Studentsare following an educational program in the Anne Frank House.

Gruppeprogrammer

Museet har forskellige programmer for skolegrupper. Endvidere er der programmer for voksne og for børn, som med deres (bedste)forældre besøger museet. Se mere information på engelsk.

Leerlingen volgen een educatief programma in het Anne Frank Huis. Studentsare following an educational program in the Anne Frank House. Mere
Anne Frank Huis. Bezoekers in de rij voor het Anne Frank Huis.
Anne Frank House. Visitors waiting in line for the Anne Frank House.

Online billetter

Køb entrebilletter online, skriv dem ud og gå ved ankomst til museet direkte hen til den specielle indgangsdør til venstre for hovedindgangen. Det går hurtigere og er nemmere. Læs mere information på engelsk.

Anne Frank Huis. Bezoekers in de rij voor het Anne Frank Huis.
Anne Frank House. Visitors waiting in line for the Anne Frank House. Mere